Carregant

Procesando
 Per favor, espere.
 
 

Anar al contingut principal
Accés seu icono cerrar ventana
Trieu una de les opcions d'autenticació que es mostren a continuació per poder identificar-se.

certificat digital
.

Ajuda
Consulte el estado de su trámite icono cerrar ventana

Para consultar un trámite sin finalizar que se realizo sin estar autenticado, es necesario introducir el documento identificativo que se indico en el formulario.

* Campos requeridos
Control de seguridad icono cerrar ventana
resu

portadatitulo1 Què puc fer?

En la nostra plataforma es pot realitzar una gran varietat de tràmits, des de la presentació de registres a la descàrrega d'informació d'interés.

Per a més informació accedisca a la Seu.

portadatitulo2 Per Ciutadà

Des d'ací el ciutadà podrà realitzar múltiples gestions com llicències d'obra, presentació d'informes, sol·licitar històries laborals, etc.

Veure més >

portadatitulo3 Per Empresa

Si és vosté administrador o gerent d'una empresa, ací podrà realitzar peticions, queixes, reclams, sol·licitar informació, etc.

Veure més >
 
 

VALIDA DOCUMENTS

Consulte l'estat del seu tràmit o sol·licitud

Consultar

On trobe el codi del meu tràmit o sol·licitud?Ayuda código de solicitudEl código de solicitud se genera cuando se finaliza un trámite. En la pantalla de acuse, junto con la instancia, se muestra el código de solicitud generado. También puede encontrar el código de solicitud durante la tramitación, al guardar el trámite, lo que le permitirá poder continuar con la tramitación posteriormente.

Més informació d'interès

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per a oferir-li una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'.